Partido Popular

Informació de l´Ajuntament de Montaverner sobre la futura construcció de la pista d´atletisme:

"Davant de les informacions que estan tenint lloc en el municipi i de les publicacions aparegudes en distints mitjans de comunicació per la construcció d’una pista d’atletisme, l’Ajuntament de Montaverner, INFORMA:

El projecte que vol executar-se es denomina: “ACTUACIONS EN INFRAESTRUCTURES ESPORTIVES”, i contempla les següents actuacions:
  • Instal·lació de grades desmuntables al Pavelló cobert.
  • Instal·lació d’una pista de SKATE front al Centre Jove.
  • Construcció d’una pista d’atletisme de 300 metres lineals al parc junt al Camp de Futbol.

Aquest projecte està finançat íntegrament per l’Excma. Diputació de Valencia, per tant NO suposa cap tipus de cost ni despesa per a l’Ajuntament.

Per a la ubicació de la pista d’atletisme s’ha considerat el traçat que menys arbres cal trasplantar, és a dir, la gran majoria d’arbres existents quedaran al mateix lloc i la resta es trasplantaran a una altra zona del terme municipal.Quatre pins seràn tallats perquè estos no es poden trasplantar. Sempre seguint les indicacions del Tècnic de Medi Ambient de la Conselleria.

L’objectiu d’aquesta actuació és motivar a utilitzar el parc existent i facilitar un lloc on poder córrer i passejar per un lloc concret. D’aquesta manera el parc seguirà complint i millorarà la seua funció d’aïllar visualment el nucli urbà del polígon industrial, seguirà sent una parc amb gran quantitat d’arbres, s’incrementarà el número d’usuaris d’aquest espai i motivarà la pràctica de l’esport.

L’Ajuntament no disposa actualment de cap lloc urbanísticament desenvolupat per a la construcció d’un pista d’atletisme i qualsevol actuació en altres llocs incrementa considerablement el pressupost d’aquesta actuació."