Partido Popular

Per a la ubicació de la pista d’atletisme s’ha considerat el traçat que menys arbres cal trasplantar, és a dir, la gran majoria d’arbres existents quedaran al mateix lloc i la resta es trasplantaran a una altra zona del terme municipal. Quatre pins seràn tallats perquè estos no es poden trasplantar. Sempre seguint les indicacions del Tècnic de Medi Ambient de la Conselleria.


Des del PP animem als regidors socialistes a que dialoguen, a que acudisquen de tant en tant a l'Ajuntament, no sols els dies que hi haja Plenari, que exposen els seus interessos o queixes on toca i no per darrere i d'amagat. 



Ni ells mateixos han presentat una sol·licitud a la Presidenta de l'Agenda 21 per a que este tema siga tractat i debatut entre tots els veïns i veïnes de Montaverner per a intentar arribar a un consens. Destacar que l´Alcaldessa no és la responsable de l´Agenda 21, ella no convoca els fórums.



Els socialistes recollint signatures de gent de fora del poble.
Aquestes signatures per a què serviran si la majoria no seràn de gent de Montaverner? Que poc creïbles seran les dades aportades.